Om mig

torsdag den 23. august 2007

Ikke igen.......

Kommer hjem fra jobbet i aftes kl ca 22 og det første jeg ser er våde fodspor i bryggerset. Nej, nej, nej ikke igen........

Og jo, vi fik som så mange andre også vand i vores kælder i aftes. Heldigvis ganske lidt, men det var der! Til trods for at Palle stod og holdt på svupperen i vaskekælderen da det steg - men vand finder jo altid en vej og det var op af gulvet!

Vi havde jo ellers en aftale med en smed, der ville komme og sætte en stopventil i vores gulvafløb inden vi tog på ferie. Han har skam også været og se på det og give pris og dato.....Vi har bare aldrig set ham siden!

Hvorfor f..... kan sådan en smed ikke bare sige: jeg har ikke tid, lyst eller henvise til en kloakmester.... Og omvendt så havde det jo ikke virket med en stopventil alene når vandet også kommer op af gulvet. Nu er det jo både stopventil og rør vi skal have lavet!

Kældergulvet kalder........det skal have en tur med Ajax og skrubben..........

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

stakkels jer, vand er godt, men ikke i kælderen.Basta. Håber I snart får lavet rør og stophane.

Tina Olsen sagde ...

Øv Øv Øv..hvor surt...håber i snart bliver fri for vandet indendøre!!!! - det er rigeligt med det der udenfor;-)
Knus

Faster´s corner sagde ...

Ja, det er rigtigt træls - sidste sommer havde vi ca 1o cm vand inde, og skader for 25.000,-. Så vi har lært af skade og har faktisk ikke noget stående på gulvet længere.
Desuden tror jeg desværre at vi skal regne med den slags skybrud eller andre kraftige udbrud fra naturen i fremtiden - det er takken!
Tanker fra Krista.

Tina sagde ...

ØV det ER bare ikke sjovt med vand, hvor det ikke hører hjemme :( Håber ikke i mistede for meget!!

hanneb sagde ...

Åh nej, stakkels jer. Mon ikke snart vi har fået vand nok? Ak nej, ser lige på 'vejret' i TV - der kommer desværre mere endnu :(
Knus